Ord som setter spor

Finn fem feil! Vokabel luker bort dine skrivefeil.

Du vil kanskje ikke at kundene dine skal henge seg opp i irriterende skrivefeil når de leser dine tekster? Du vil vel at de skal få med seg budskapet fort og greit? Har du tekster med skrivefeil kan du miste kunder. Bruk en utenforstående til å lese over teksten og gjøre den feilfri. Vokabel hjelper deg!

Det er riktig det du ser. Vokabel skrives ikke med Æ men med E.

Det er fort gjort å skrive feil, og mnge ser ikke en gang feilen selv etter å ha lest igjennom teksten flere ganger. Vi blir blinde for egne feil og det er helt naturlig. Vi har dårlig tid og hastverk er jo som sagt lastverk. Pleier du å la noen andre lese igjennom teksten du har skrevet på brosjyren din, på nettsiden din, på den viktige mailen du skal sende eller powerpointen du skal bruke på ditt neste møte? En skrivefeil trekker ned inntrykket av deg og kan gjøre at du mister tillit.

Vi vet best selv vi…


Det er mye å forholde seg til i det norske språket, og tegnsettning, doble konsonanter, den gang da, hver gang når, er kanskje noe du husker fra barndommen med skrekk og gru. Dessuten har du kanskje egentlig aldri likt å skrive? For noen er egne tekster store verkebyller som henger over skulderen og som aldri blir prioritert. Her kan jeg hjelpe deg med å korrekturlese teksten din.

Det er klart at du kan dine saker bedre enn jeg! Men har du tenkt på at det kan være lurt at noen uten i fra tar en titt på dine tekster å får sett det fra en annen vinkel. Kanskje en som er i din målgruppe kan se om du ha svart på alle spørsmålene som dine kunder har? Leverer du det dine kunder søker etter, så må du jo bli funnet når de søker etter akkurat deg!

Fant du de fem feilene?

Det å få noen til å gjennomgå teksten dine trenger hverken hvere kostbart eller tidskrevende. Det handler om å la noen som kan den jobben ta oppgaven, så kan du konsentrere deg om det du kan, som kanskje er å selge, lede eller motivere. Sørg for at dine tekster ikke blir fule av irriterende skrivefeil.

PS: Fant du 5 feil i teksten min?

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »