Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer på deg selv enn å klappe deg selv på skulderen? Det er nok av dårlige samvittigheter rundt omkring, men husk at litt er bedre enn ingenting!

Litt er bedre enn ingenting

Neida, Vokabel har ikke blitt til en treningsmotivator eller treningssenter, men som jeg har oppdaget etter at jeg startet for meg selv, så kommer kreative tanker når man minst venter det. I dag er det mandag og jeg har i det siste bestemt meg for at jeg skal prøve å bli litt flinkere til å trene. «Prøve?» sier du. Enten så gjennomfører du, eller så lar du det være. Du kan ikke prøve å trene! Det er jo bare å sette i gang.. Jada, du har rett i det. Men jeg er litt lei av å kjefte på meg selv for ting jeg ikke gjør eller burde ha gjort.

Godfølelsen kommer fort!

Så i dag skinte sola og jeg har vært litt flink i det siste til å ta meg ei litta treningsøkt om morgenen etter å ha fulgt barn på skolen. Jeg har en litt seig bakke i nærheten som er fin å løpe intervall i. Der stikker morgensolen frem bak lysegrønne trær, og grusen knaser under føttene når jeg kommer på toppen. Det er kort vei hjem, og terskelen blir dermed litt lavere. Som sagt, så gjort, og da jeg hadde gjort det, kunne jeg jo like så godt ta noen styrkeøvelser på matta hjemme. Styrke er litt gøy synes jeg, og resultatene kommer jo forholdsvis fort. Som sagt, så gjort med det også og følelsen etterpå kjenner vi jo alle. Den er FIN!

NEIDA – Vokabel har ikke blitt et treningssenter

MEN! – over til at Vokabel ikke har blitt en PT eller et treningssenter, men fortsatt er en tekstleverandør; mens jeg satt der og strakk meg litt etter økten, så synes jeg buksen min hadde en fin farge mot treningsmatten, så jeg tok et lite bilde. Jeg kjente at nå var jeg egentlig ganske fornøyd med meg selv. Jeg hadde hatt høy puls, skalv litt i bena etter styrken og svetten rant. DET må vel være bra! Og det har jeg så lyst til å dele. Så for å trekke linjen fra trening og til tekst:


DU kan også gjøre LITT. Du kan gjøre LITT endringer på nettsiden din, du kan fikse LITT på presentasjonen du viser når du møter kunder, du kan skrive en LITEN artikkel om en god kundeopplevelse du har hatt, eller du kan rydde LITT opp på Facebook eller Instagram og legge ut LITT poster. Det skal ikke alltid så mye til og det trenger ikke kreve så mye. Bildet har jeg tatt selv, og teksten har jeg lagt på i et enkelt program. Dette kan du også gjøre selv, eller så kan JEG hjelpe deg! JADA, jeg vet at du bør legge langsiktige content-planer og ha strategiske samtaler med deg og dine ansatte, men noen ganger er LITT bra nok! Få ut den posten. Ta det bildet, legg til en liten tekst! Og du er MED! Du er der ute, du blir sett! Er ikke det bedre enn å tenke så mye på hva du burde ha gjort enn at du ikke gjør det..


Jeg kan hive meg rundt, være spontan, produsere og publisere for deg. Vi kan ta LITT om gangen og jeg lover deg at følelsen du sitter igjen med etterpå, er nesten så god som når du er trent. Litt er nemlig bedre enn ingenting!

God mandag!

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »