Nå kan du kjøpe bok-gave til pocketboken Sophie

Har du kjøpt boka og venter på utgivelsen … men vil gi den bort som gave NÅ?
– Da kan dette bok-gave kortet være løsningen.

Veien blir til mens den går, er det noe som heter. Romanen min som jeg har jobbet med i ett år, er snart klar for trykk, men helt i mål til jul kom jeg ikke. Jeg vet at jeg har en fantastisk heiagjeng som venter på boken og som er spent på hva jeg egentlig har drevet med dette året, så løsningen jeg har valgt er å forhåndselge boken og tilby printbare kort som du kan gi bort til noen i julegave.

SLIK GJØR DU:

VIPPS 249,- til Vokabel #788090 Last ned kortet herfra, print det ut, klipp ut og gi det bort. Kanskje i en pen konvolutt eller i en liten eske? Når boken er klar, tar jeg kontakt med deg.

PRIS FOR POCKETBOKEN ER 249,-

PS- Gavekortet kan ikke byttes i en bok før boken er betalt.

GOD JUL!

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »