Ord som setter spor

Tekst og bilder, som hånd i hanske

Det var så fint å se denne siden nylansert med tekst fra Vokabel. Dette er en av de første oppdragene jeg hadde da Vokabel ble startet. Nå har den fått en ny vår. En perfekt look og en god finish. Vokabel leverer tekst som passer som hånd i hanske til din nettside. Når bilder og tekst henger sammen, blir helheten god.

Teksten ble levert og tatt godt vare på til de nye nettsidene skulle lanseres, og nå, flere år etter er både tekst og sider klare for å møte verden. Siden har lekre bilder og filmer og er enkel i bruk. Det er Bonefish AS som har laget nettsiden og den passer som hånd i hanske med teksten.

Samfunnssalen er en konferanse- og eventarena midt i Oslo sentrum. Med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse. Dette merkes når du trekker inn duften av historie, tradisjoner og god mat.

OM Å FÅ FREM SJELEN I STEDET

Vår samarbeid startet før Covid 19, så når Linda ringte for å få hjelp til tekst, så var første skritt og får en omvisning på stedet jeg skulle skrive om. Det skulle ikke mange minuttene til med historie fra Linda og mange skrittene rundt i lokalet før jeg skjønte hva dette handlet om. Her var det ikke bare å skrive teknisk og praktisk om kontaktopplysninger og byggedato. Her handlet det om å få fram sjelen og hjertet i driften og i rommene. Lokalene har så mye historie og erfaring i veggene at det nesten må oppleves for å forstås. Samfunnssalen tilbyr kortreist, smakfull, bærekraftig, sunn og spennende og mat, laget på eget kjøkken, og legger det lille ekstra i, så du skal bli fornøyd. Det er en helhet som du vil merke i det du kommer inn døren.

Gratulerer www.samfunnssalen.no med nye nettsider! Selv om dere for tiden må holde stengt, vet jeg at det er full aktivitet med planlegging for kommende møter og arrangementer så fort vi får mulighet til å samles igjen. Takk igjen for fint oppdrag!

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »