Ord som setter spor

Få vite hvordan det står til med din Facebookside

Ny tjeneste hos Vokabel.

Vokabel hjelper deg med alt innen tekst. Men visste du at du også kan få hjelp til å drifte Facebooksiden til bedriften din? For mange er Facebooksiden en liten verkebyll. Det kan være at du ikke vet hvordan Facebook fungerer. Hvor ofte bør du publisere, hva skal du skrive og hva slags bilder trenger du? Er bildene du har tatt selv gode nok, og treffer du målgruppen din? Og hvordan fungerer det du har gjort hittill?

Nå kan du benytte deg av en unik måte å tilnærme deg en ny æra med din Facebookside. Kanskje du gjerne vil drive Facebooksiden din selv, men du er bare litt usikker på hva det er som fungerer. Da kan du bestille en rapport som forteller deg hvordan din Facebookside fungerer i dag. Hvordan er de siste 10-15 postene dine? Hvordan fungerer bildene? Har du god nok informasjon om bedriften din på Facebook? Treffer du målgruppen din? Med i pakken får du også enkle tips til en plan som gjør at du kan arbeide mer strukturert på Facebook, som gjør at du treffer kundene dine der du er.

I rapporten tar jeg også en liten titt på nettsidene dine for å se om du klarer å bruke samme «tone-of-voice» og få den røde tråden som kunder liker. Klarer du det får kundene tillit og føler at du er den de ønsker å kontakte.
Etter rapporten har du fått en liten motivasjon til å ta et lite tak i Facebooksiden og kanskje skape enda mer fengende nettsider.

Dersom du skulle ønske ytterligere hjelp med Faceboksiden din kan Vokabel hjelpe deg enten med å drifte siden din, eller bidra med rådgivning, tekster eller bilder.

Rapporten koster kr 2500,- og leveringstid er ca 3 dager. Har du lyst til å prøve? Ta kontakt enten på mail eller telefon. https://vokabel.no/om-meg/

For andre tjenester: https://vokabel.no/jeg-tilbyr/

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg