Ord som setter spor

Synes du det er vanskelig å skrive tekst til dine nettsider?

Du er ikke alene, og jobben trenger ikke være så stor som du tror!

Skal du nå ut til dine kunder og har mye på hjertet, kan det være vanskelig å skrive så leseren forstår. Vokabel har tekstforfatter som hjelper deg og det trenger hverken ta lang tid eller være for kostbart.

Både du og dine kolleger er spesialister på området og dere har mye å si. Men hva vil egentlig leseren lese om og forstår de alle dine bransjeuttrykk? Føler du teksten på nettsidene dine trenger en gjennomgang? Du er ikke alene, og jobben trenger ikke være så stor som du tror!

«Anbefales for alle som trenger hjelp med tekst» Alf Henrik hos AHN Service

For AHN Service har Vokabel hjulpet til med å gjennomgå tidligere tekst og supplere med ny. Nettsidene er nylig bygget opp fra grunnen av, og kunden hadde mye gammel tekst som trengte gjennomgang.

Tjenestene til AHN Service strakk seg fra daglig renhold til flyttevask, gulvbehandling og takvask, og kunden plukket ut hvilke tekster som trengte å skrives om, og dermed kunne jobben til Vokabel begynne.

For å hjelpe leseren til enkelt og finne frem til ønsket informasjon, var det viktig å skrive informativt om alle tjenestene. Det skal være lett å manøvrere seg på sidene og finne frem. Tekstene skal være akkurat passe lange til å holde på interessen, og innholdsrike nok til å gi leseren det de er på jakt etter. I tillegg handler det om ha en «tone-of-voice» som gjør at leseren gjenkjenner måten å skrive på og knytter dette til selskapet. Velger du klipp-og-lim fra nettet og henter tekster fra noen som driver samme bedrift som deg, kan det lett virke rotete, inkonsekvent og useriøst ut.

Klikk på lenken under for å ta en titt på de nye, fine sidene til AHN Service.

https://ahnservice.no/

Vokabel takker for supert samarbeid og fint oppdrag!

Les mer om mine tjenester her:
https://vokabel.no/jeg-tilbyr/

Hyggelig med tilbakemelding fra Alf Henrik hos AHN Service:


Cathrine hjalp meg med teksten til min hjemmeside og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Hun jobbet raskt og effektivt og leverte som avtalt. Anbefales til alle som trenger hjelp med tekst. Smidighet og fleksibilitet er viktig for meg og det fikk jeg her! 🙂 Takk for hjelpen!

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg