Synes du det er vanskelig å skrive tekst til dine nettsider?

Du er ikke alene, og jobben trenger ikke være så stor som du tror!

Skal du nå ut til dine kunder og har mye på hjertet, kan det være vanskelig å skrive så leseren forstår. Vokabel har tekstforfatter som hjelper deg og det trenger hverken ta lang tid eller være for kostbart.

Både du og dine kolleger er spesialister på området og dere har mye å si. Men hva vil egentlig leseren lese om og forstår de alle dine bransjeuttrykk? Føler du teksten på nettsidene dine trenger en gjennomgang? Du er ikke alene, og jobben trenger ikke være så stor som du tror!

«Anbefales for alle som trenger hjelp med tekst» Alf Henrik hos AHN Service

For AHN Service har Vokabel hjulpet til med å gjennomgå tidligere tekst og supplere med ny. Nettsidene er nylig bygget opp fra grunnen av, og kunden hadde mye gammel tekst som trengte gjennomgang.

Tjenestene til AHN Service strakk seg fra daglig renhold til flyttevask, gulvbehandling og takvask, og kunden plukket ut hvilke tekster som trengte å skrives om, og dermed kunne jobben til Vokabel begynne.

For å hjelpe leseren til enkelt og finne frem til ønsket informasjon, var det viktig å skrive informativt om alle tjenestene. Det skal være lett å manøvrere seg på sidene og finne frem. Tekstene skal være akkurat passe lange til å holde på interessen, og innholdsrike nok til å gi leseren det de er på jakt etter. I tillegg handler det om ha en «tone-of-voice» som gjør at leseren gjenkjenner måten å skrive på og knytter dette til selskapet. Velger du klipp-og-lim fra nettet og henter tekster fra noen som driver samme bedrift som deg, kan det lett virke rotete, inkonsekvent og useriøst ut.

Klikk på lenken under for å ta en titt på de nye, fine sidene til AHN Service.

https://ahnservice.no/

Vokabel takker for supert samarbeid og fint oppdrag!

Les mer om mine tjenester her:
https://vokabel.no/jeg-tilbyr/

Hyggelig med tilbakemelding fra Alf Henrik hos AHN Service:


Cathrine hjalp meg med teksten til min hjemmeside og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Hun jobbet raskt og effektivt og leverte som avtalt. Anbefales til alle som trenger hjelp med tekst. Smidighet og fleksibilitet er viktig for meg og det fikk jeg her! 🙂 Takk for hjelpen!

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »