To skritt frem og tre tilbake


Det renner ut av meg. Ja, jeg vet jeg er heldig, men det er et men..

Nå merker jeg at du har skrevet i full fart. Vi må gå igjennom kapittel 14.

Magiske-Lill


Noen ganger klarer jeg ikke å stoppe å skrive. Det renner ut av meg. Ja, jeg vet jeg er heldig. Det er akkurat som at ordene kommer til meg og må bare få skli ut på tastaturet. Etter at jeg har skrevet leser jeg alltid igjennom. Enten samme dag, eller dagen etter, og det er visst ikke alltid alt er like vettugt.

Her om dagen var min redaktør, Magiske-Lill plutselig blitt til Strenge-Lill. Jeg har vært så heldig med en skikkelig skriveflyt i det siste. Ordene renner ut og jeg prøver å skrive om kapp med fantasien og med historien som oppstår på skjermen foran meg. Magiske-Lill har klappet begeistret og sagt at nå koser hun seg skikkelig når hun leser. Men ikke i går tydeligvis. Historien var kjedelig og hun mistet piffen. Ups!

Jeg må jo høre på sjefen


Hmmm. Det er jo flere måter å ta dette på, men jeg har nå valgt å ha med Magiske-Lill på denne reisen så da velger jeg å høre på henne. Og ja, jeg så jo etterhvert hva hun mente. Jeg strever med at jeg skriver for mye story-telling og jeg klarer ikke helt å formidle fra hovedpersonens ståsted. Søren og! Dette var litt vanskelig. Jeg må bare begynne på nytt på dette kapittelen og se hvordan det går.

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »