Vokabel har levert tekst til nettsiden Good 4u

Hege tok kontakt med Vokabel for å hjelp til tekst til den nye nettsiden sin. Nå er resultatet klart.

Det å ha en nettside fungerer for mange bedrifter som et digitalt visittkort. Du vil bli funnet enkelt, og deretter vil du at dine potensielle kunder skal forstå hva du leverer. Deretter skal de få en følelse av trygghet ved å ta kontakt med deg, og så du må på en eller annen måte vekke tillit. Du bør fremstå som profesjonell og imøtekommende, og det ved det aller første øyekast. Ikke lett?

Å skulle lage en nettside er et stort prosjekt. For store bedrifter en kostnad på flere millioner. Men du som driver for deg selv, har jo ikke disse millionene (enda) og en nettside trenger du jo for å bli funnet.

Mange tanker skal bli til en velfungerende nettside


Da Hege tok kontakt med meg, var det for å få tekst som kunne brukes til den nye nettsiden hennes. Vi har aldri møttes, vi møttes heller ikke under prosessen. Jeg kjenner ikke helt til hennes bransje, og jeg vet jo heller ikke om hun kan levere. Likevel har vi blitt litt kjent, jeg har lært litt om hennes yrke og tjenester, og jeg har satt meg inn i hva som skiller henne fra andre. Hege leverer NADA-akupunktur med coaching og har lang erfaring med mennesker og jeg har fått stor respekt og tillit til hva hun kan utføre.

I prosessen så har jeg bistått med tanker om design, farger, billedbruk for å forsterke teksten jeg har skrevet. Nå er resultater ferdig og både jeg og Hege er veldig fornøyde!

Hege sier dette om samarbeidet og resultatet:

Tusen takk, fantastisk oversikt og rask levering av tekst. Ingen frem og tilbake, du var rett på. Denne teksten gikk rett i hjertet, er så meg. Tusen takk ♥️

https://good4u.info/

Ta gjerne en titt på nettsiden og se hva du synes.

Og takk for fint oppdrag, Hege!Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »