Vokabel leverer bloggartikkel

For denne kunden har Vokabel levert flere blogginnlegg som skal brukes for å promotere et nytt byggeprosjekt i Asker. I startet av prosjektet intervjuer jeg kunden for å kunne skrive disse bloggene, og leverer deretter artiklene fortløpende. Et kjempefint oppdrag om et flott prosjekt!
I artikkelen under kan du lese om at unge boligkjøpere får en unik mulighet i Heggedal Terrasse.

I dagens boligmarked kan det være en høy terskel å komme seg inn på boligmarkedet. For å gjøre inngangen lettere for de som står utenfor har Asker kommune laget en Boligpolitiskstrategi. Som en del av reguleringsplanen vil denne komme til anvendelse på 40 % av boligene i Heggedal Terrasse. I praksis betyr det at disse boligene skal selges under dagens markedspris for å hjelpe flere ut i et «hett» boligmarked. Salgsprisene vil være 10% eller mer under dagens markedspris.

«Young Professionals» – Et nytt begrep

Tradisjonelt har begrepet «Young Proffesionals» referert til unge mennesker i alderen 20-40 år som er under utdanning eller er ferdig utdannet og som skal etablere seg. Beliggenhet Holding har valgt å redefinere begrepet «Young Professionals» til å gjelde alle som er kvalifisert til å kjøpe en bolig i tråd med Boligpolitiskstrategi i Asker.

Ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå fra 2018, får så mange som 5 av 10 boligkjøpere
i 20-årene hjelp av nær familie til finansiering av sin første bolig.

«Young Professionals»-boligene blir hovedsakelig to og tre roms leiligheter med arealer fra ca. 30 til ca. 70 kvm. De fleste får uteplass med markterrasse eller balkong. Det blir et praktisk, stilrent og tiltalende interiør med normalt god standard.

El-sykler og bilpool

Alle beboerne vil kunne benytte seg av en pool med el-sykler som sameiet disponerer, og alle sameiere blir medlem i en bilpool (Bildeling.) med et variert utvalg biler. Disse bevisste tiltakene gjør prosjektet attraktivt og Beliggenhet Holding er stolte av å kunne ønske deg velkommen som kjøper i Heggedal Terrasse.

Hvem er kvalifisert?

Om du studerer, jobber eller er i en helt annen livssituasjon kan dette være muligheten du har ventet på for å komme inn på «hett» boligmarked i Asker kommune. For å være kvalifisert som en «Young Professional»-kjøper må du være søkeverdig for lån og ikke ha eid egen bolig de siste 5 årene. Registrer deg på heggedalterasse.no for mer informasjon.

Les mer om prosjektet her: http://heggedalterrasse.no/boliger-til-forstegangskjopere.html

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »
Vokabel leverer nettsider

Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider? Du har en

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »