Vokabel leverer nettsider!

Er du på jakt etter en enkel nettside som kan fungere som ditt digitale visittkort? Visste du at Vokabel i tillegg til nettsidetekster og andre tekster også leverer design og produksjon av nettsider?

Du har en bedrift og tiden går. Bestillingene tikker inn og telefonen ringer, men flere av kundene dine nevner at de ikke fant deg på nettet. Ja, det var det ja… Den nettsiden! Den du har fortrengt og prøvd å glemme, men som du burde ta tak i. Er ikke det en kjempejobb da? Og megadyrt! Og hvor skal du begynne? En god og tydelig nettside gjør at at leserne dine får den informasjonen de trenger om deg og din bedrift, og på en enkel måte kan kontakt deg.
Du har sett for deg en brukervennlig hjemmeside med ren design og god innholdsstruktur. Du har tenkt litt på en plattform hvor du kan publisere litt tekster om produktet ditt, uten at du skal bli influencer eller blogger av den grunn, men du vet at kundene dine etterspør litt mer nyttig informasjon.

Vokabel samarbeider med Designverket og sammen har vi spesialisert oss på å levere skreddersydde nettsider i WordPress bygget og designet etter dine behov. Nettsidene vi lager er enkle å drifte og inneholder infosider og en bloggfane. Vi hjelper deg med domenekjøp, design, programmering, tekst og bilder. Dersom du trenger hjelp til bloggposter eller annet løpende innhold, hjelper vi deg med det også.

Én kontaktperson

Under idéprosessen, planleggingsprosessen og mens siden bygges vil du ha én kontaktperson. Jeg vil hjelpe deg med både valg av design, farger, bilder og tekst til du har fått det du har sett for deg. Trenger du logo, hjelper vi deg gjerne med dette også. Vårt mål er at du skal bli synlig.

Eksempler fra våre kunder

Under kan du se nettsider vi har laget for noen av kundene våre:

https://barerelasjoner.no/

Christine trengte hjelpe til gjennomgang og tekstvask av eksiterende tekster, samt helt nye nettsider. Bildene hadde hun selv.

https://verdisaker.no/

Her har vi levert logo og nettsider samt alt av tekst og bilder. Morten har også fått hjelp til annonser.

https://bevisstaktiv.no/

Bevisst Aktiv trengte hjelp til alt av tekster, logo samt oppbygging av ny nettside.

Vi hjelper deg med hele reisen fra idé til ferdig webside. Før du vet ord av det er siden din oppe og står.

Hva må du tenke på før du lager ny nettside?

Hva tilbyr du kundene dine?

Hvem er målgruppen din?

Hva slags design ser du for deg?

Skal siden din være statisk uten oppdateringer, eller ønsker du å bruke bloggmuligheten?

Ønsker du hjelp til å koble nettsiden din til sosiale medier og trekke kundene dine til nettsiden ved å publiserer poster?

Det kan være mange tanker som gjør at du har utsatt drømmen om egen nettside. Ta kontakt i dag, så hjelper jeg deg! cathrine@vokabel.no

Tekst: Cathrine Naglestad

Blogg

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Velkommen til Linåskollen

Et sted og trives – et sted å leve Vokabel har levert all tekst til nettsidene til boligprosjektet Linåskollen på Langhus. Denne gang har jeg skrevet om nærmiljøet mitt, noe som var både gøy og utfordrende.

LES BLOGG »

Litt er bedre enn ingenting

Hvordan er det med deg? Er du sånn som blir oppgitt over deg selv hvis ikke du trener nok, leser nok, rydder nok, spiser sunt nok, treffer venner nok? Er du en sånn som kjefter mer

LES BLOGG »

Litt hjelp eller mye hjelp?

Det er ikke sikkert du trenger så mye hjelp. Kanskje bare litt rådgivning eller justering på eksisterende tekster? Stellar Consulting tok kontakt med Vokabel for å få hjelp og for å få en sparringspartner i forbindelse

LES BLOGG »

Forfatter

ENDELIG!

Etter 1,5 års hard jobbing er boken endelig her! En nydelig dag i juli kom dagen jeg har ventet på så lenge. Min egen bok kom levert på døren i fire fulle esker. Følelsen var ubeskrivelig.

LES BLOGG »

Show don`t tell

Hvordan vise hva du mener, uten å skrive det helt ut? Det viser seg i mitt forfatterskap at jeg liker å gå grundig til verks når jeg skriver. Noen ganger litt for grundig. Show don’t tell

LES BLOGG »

Jul i juli…

Det er ikke alltid så lett å skrive om det som ikke er aktuelt her og nå. Hvordan hente inspirasjon til å skrive om vinterkulda når sola skinner og du har solfaktor 30 på nesa? Tidligere

LES BLOGG »

Jeg skal bli forfatter!

Det var en gang….. Det var en gang ei lita jente som hver dag brukte veien til skolen for å fortelle venninnene om drømmene hun hadde hatt om natten. Drømmene var detaljerte og fargerike og jenta

LES BLOGG »